Tools

Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

Henkilökunta

 

 17821531 1737813069579028 2144088040 n  

Siim Simmo

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Kristiina Perttunen

Kristiina Perttunen
anestesiologian erikoislääkäri

Tiina Loikas Tiina Loikas
erikoissairaanhoitaja, leikkaus- ja anestesiasairaanhoito
Hanna Degerlund Hanna Degerlund
erikoissairaanhoitaja, lymfaterapeutti, LymfaTouch-hoitaja
taru 

Taru Loikas, sairaanhoitaja

Plastiikkakirurgi Siim Simmo on toiminut kirurgina vuodesta 1998 lähtien, hän on valmistunut Tarton yliopistossa yleis- ja gastrokirurgiksi, Helsingin yliopistossa Töölön sairaalassa plastiikkakirurgiksi ja Barcelonan yliopistossa mikrokirurgiksi.
Simmo leikkaa plastiikkakirurgisia potilaita Suomessa, Eestissä, julkisella puolella ja yksityissairaaloissa.

Hän teki Eestin ensimmäisen välittömän rintarekonstruktion ja oli vuosia ainoa kirurgi, joka teki näitä leikkauksia. Simmo toi Eestiin myös onkoplastiset rintaleikkaukset ja leikkasi vaikeitakin tapauksia. Hän tekee myös transpotilaiden rintojen maskulinisaatiota ja muotoilee rintakehän miehekkääksi.

Lisäksi hän on erikoistunut intiimialueen esteettiseen kirurgiaan. Hän on yksi harvoista plastiikkakirurgeista, joka on saanut erikoiskoulutuksen intiimikirurgiaan. Simmo tekee myös emättimen kiristyksiä, sekä paljon yhteistyötä gynekologien kanssa.

Rintojen suurennus ja pienennys, ylä- ja alaluomileikkaukset, rasvaimu, rasvansiirrot, botox ja täytehoidot ovat Simmon päivittäisiä rutiineja.

Simmo on ollut Suomessa töissä vuodesta 2003 lähtien ja on jakanut työskentelynsä Suomen ja Viron välillä. Puhuu viroa, suomea, englantia sekä venäjää.

 

Erikoissairaanhoitaja Tiina Loikas on toiminut plastiikkakirurgian alalla alkaen vuodesta 2006, hän on valmistunut 1992 leikkaus- ja anesteisia erikoissairaanhoitoon. Erikoiskoulutuksen hän on saanut myös, täyteainehoitoihin, botuliinihoitoihin (estetiikka ja lääketiede), Prp eli "vampyyrihoitoihin", rasvanpoistoihin ja rasvansiirtoihin. Tekee rintojen suurennus ja pienennys konsultaatiot, ylä- ja alauomi, sekä muita kirurgisia konsultaatioita.  Puhuu suomea ja englantia.

INFO

AVAAMME OVET KEVÄÄLLÄ 2018

Karhupuiston Plastiikkakirurgia on toistaiseksi suljettu.

Avaamme ovet asiakkaille jälleen keväällä 2018. Varsinaisten avajaisten ajankohta ilmoitetaan lähempänä.

Siihen saakka toivotamme kaikille ihanaa talven aikaa ja kevään odotusta.


Karhupuiston Plastiikkakirurgia

040 717 6567
info@karhupuisto.fi

 

 

Ajankohtaista