Tools

Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

Lääketieteellinen Laserhoito

 

Laserhoito on hoitomenetelmä, jolla voidaan hoitaa erilaisia kroonisia ja akuutteja vaivoja, se lievittää kipua, lisätä verenkiertoa ja nopeuttaa parantumista elvyttämällä solujen toimintaa.

Lääketieteellinen laserhoito on lääketieteellinen hoitomuoto, josta on tehty tuhansia tieteellisiä tutkimuksia. Laservalo elvyttää solujen toimintaa sekä vahvistaa vastustuskykyä. Lääketieteellinen laserhoito lievittää kipualisää verenkiertoanopeuttaa haavojen parantumistavaikuttaa positiivisesti tulehduksiin.

 

Esimerkkejä, joiden hoidossa laseria voidaan käyttää:

 

Verenkierto-ongelmat, kiputilat, nivelrikko, hermosäryt, tulehdukset, esim. poskiontelotulehdukset, lihasongelmat, krampit, venähdykset, urheiluvammat, turvotukset, ihon- ja limakalvojen ongelmat, akne, aftarakkulatsäärihaavat, diabetshaavat, painehaavat, leikkaushaavat, vyöruusu.

Laserhoito haavanhoidossa: lisää epitelikudoksen ja kollagenin muodostumista, vilkastuttaa verenkiertoa, vähentää kipua, sekä turvotusta.

Laserhoito tulehduksen hoidossa: vastustuskyky paranee ja solujen toiminta edistyy, laser käynnistää paranemisprosessin.

 

Mitä laserhoidossa tapahtuu? Hoito vaikuttaa paikalliseen immuunipuolustukseen, veri- ja imusuonien verenkiertoon, solujen aineenvaihduntaan ja eri aineiden eritykseen, esimerkiksi endorfinit ja prostaglandinit, jotka muun muassa vaikuttavat kiputiloihin. Laserilla voi olla normalisoituva vaikutus ja ehkäisevä vaikutus. Haavanhoidossa lasersäteily nopeuttaa m.m. epitelikudoksen ja kollagenin muodostumista, lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta.

Miten laserhoito reagoi? Yleensä laserkäsittelyyn reagoi välittömästi, mutta joskus tarvitaan useita käsittelyjä, hoidetusta kohteesta riippuen. Esimerkkejä tyypillisistä "laserongelmista" ovat: herpes, vyöruusu, kasvonhalvaus, hermotulehdus, säärihaavat, makuuhaavat, käsi- ja jalkasyylät (erityisesti lasten), arat hammaskaulat, selkä-, niska-, kyynärpää-, hartia- ja polvivaivat, tietyt reumaattiset ongelmat ja urheiluvammat.

Hoito voi kestää aina viidestä neljäänkymmeneenviiteen minuuttiin, riippuen siitä, miten syvällä ongelma on, ja miten suurta alaa käsitellään. Hoito ei satu, päinvastoin hoito on yleensä miellyttävää. Laserkäsittely on rentouttavaa, ja jotkut jopa nukahtavat. Sitä vastoin saattaa olla, että kipu kasvaa tai sitä ilmestyy 6-24 tuntia hoidon jälkeen. Tämä johtuu siitä, että laservalo käynnistää paranemisprosesseja. Erityisesti kroonisten vaivojen yhteydessä saattaa tätä käynnistyskipua esiintyä. Kipu on ohimenevää, ja sitä voidaan pitää myönteisenä reaktiona hoitoon. Se menee yleensä ohi viimeistään jonkun päivän kuluessa.

Joskus tarvitaan jopa viisi käsittelyä ongelman tyypistä ja sen kestosta riippuen. Krooniset vaivat vaativat yleensä useampia hoitokertoja kuin akuuttiset ongelmat.

Matalateholaser (toisin kuin "leikkaava laser" - korkeateholaser) on täysin vaaraton. Suojalaseja ei tarvitse käyttää, kuitenkaan tarkoitus ei ole, että laser osuisi silmiin. Hoito ei voi aiheuttaa tai pahentaa syöpää. Laservalo ei myöskään voi vahingoittaa sikiöitä tai kehon tärkeitä elimiä. Ei myöskään haittaa, jos kehossa on metallia, sydämentahdistin tai muuta keinotekoista materiaalia. Mutta on kuitenkin tärkeää, että vakavampien vammojen tai sairaustilojen yhteydessä ensin käydään lääkärissä diagnoosia varten, jotta tiedetään, mitä pitää käsitellä.

Tähän saakka yhdenkään lääkkeen kanssa ei ole ollut haittavaikutuksia yhdistettynä laserhoitoon. Laseri saattaa jopa tehostaa joidenkin lääkkeiden vaikutusta!

Täytyykö jotain ottaa huomioon hoidon jälkeen? Laservalo voi joskus antaa välitöntä kivunlievitystä. Muista, että vamman aiheuttaman kivun tarkoituksena on estää ylikuormitus. Siksi laserin kipua lievittävä vaikutus saattaa joskus johtaa siihen, ettei huomaa jänteen, lihaksen tai nivelen ylirasittuvan, jolloin vamma pahenee.

 

18836362 1805557019471299 480046448 o

 

 

 

Hinnat:

Hoidot  30min ja 45min

esim. rintojen alushaavaanhoito alk 50€

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon tai suoraan hoitoon: http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Rintojen suurennus alk 3500 €

Hinta sisältää implantit

B-Lite, Natrelle, Nagor, Motiva, Mentor

Sebbin

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

 

 

Kuukauden tarjous

Dermapen mikroneulaus hoito 99€

(ovh 190€)

13036533 1369400356420303 1479594379 o

Varaa aika:

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Esimerkkejä toimenpiteistämme

Nyt kysytyimpiä toimenpiteitä ovat

Lankakohotus ja Vampyyri hoito eli Plasma hoito

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Ajanvaraus

Palvelemme 25.9.17 lähtien myös

Osoitteessa Torkkelinkatu 4

Salon Camu

NETTIAJANVARAUS

Voit varata ajan myös 

040 717 6567 tai info@karhupuisto.fi

Ajankohtaista