Tools

Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

Hampaiden Laservalkaisu

 

Laservalkaisu on tehokas ja turvallinen hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaista saadaan välittömästi valkoisemmat. Hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta.

Menetelmä on turvallinen, eikä muuta hampaan omaa rakennetta. Se sopii erinomaisesti luonnostaan keltaisen hammasluun sekä kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun.

Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittelemme, että suu puhdistetaan huolellisesti myös hammaskiven sekä värjäytymien poistoilla. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisillä ylläpitovalkaisuilla ja hammaskiven sekä värjäytymien poistoilla.

Ennen hampaiden valkaisua, perushoidon tulee olla tehty. Potilaalla ei myöskään saa olla aktiivista ien- tai limakalvosairautta. Hampaiden valkaisua ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. 

 

Valkaisulamppu on turvallinen ja tehokas ratkaisu ammattimaiseen hampaiden valkaisuun. Lampussa käytetään LED-valoja, joita on yhteensä 12. Kylmä, sininen valo käynnistää vetyperoksidin, karbamidiperoksidin tai peroksidittoman valkaisugeelin reaktion hampaissa, jolloin saavutetaan helppo, kivuton ja laadukas valkaisutulos nopeasti.

 

Valkaisun jälkeen hampaat saattavat olla yliherkät kylmälle tai kuumalle. Herkkyys menee ohi yhden tai kahden vuorokauden kuluttua toimenpiteestä. Fluoria sisältävän sensitiivisen hammastahnan käyttäminen on suositeltavaa.

Lasertehostettu ja yksilöllisesti tehty hampaiden valkaisu säilyy pitkään, kun vältetään värjäävien ravintoaineiden käyttöä ja puhdistetaan koko suu päivittäin huolellisesti. Valkaisun jälkeisen 24 tunnin ajan hampaista puuttuu syljen muodostama suojaava kalvo, minkä vuoksi hampaisiin saattaa helpommin imeytyä väriaineita. Toimenpiteen jälkeen on vältettävä syömistä kahden tunnin ajan. Vettä voi juoda. 24 tuntia valkaisun jälkeen tulee syödä ja juoda värittömiä ruokia ja juomia. Värillisiä ruokia ja juomia, tupakointia sekä huulipunan käyttöä on vältettävä.

Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan, ja siksi tulosten ylläpitämiseksi suositellaankin Clean &White hammasvaahtoa kotikäyttöön. CE-sertifioitu vaahto poistaa hampaiden värjäymät ja tummentumat nopeasti ja turvallisesti.  Tuotetta voidaan käyttää myös itsenäisesti, mikäli valkaisutarve ei ole kovin suuri. Valkaisuvaahdossa ei ole hankaavia ainesosia, joten se ei vaurioita kiillettä. Mintun makuinen vaahtoi on miellyttävä käyttää ja hengityksen raikastaminen hoituu kätevästi hoidon yhteydessä.

 

Hinta:

Hampaiden kevytvalkaisu 150€

Hampaiden valkaisu 290€

 

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon tai suoraan hoitoon: http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

YHTEYDENOTTOLOMAKE

INFO

OLEMME AVOINNA!

Arkisin klo 10-19 tai erikseen sovitusti!

Karhupuiston Plastiikkakirurgia
040 717 6567
info@karhupuisto.fi 

Kuukauden tarjous

LIPOLASER RASVANPOISTO 189€

Varattavissa toukokuun ajan, tarjous yhdelle alueelle

Esim: allit/jenkkakahvat/vatsa

Varaa aika:

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Esimerkkejä toimenpiteistämme

Nyt kysytyimpiä toimenpiteitä ovat

Lankakohotus ja Vampyyri hoito eli Plasma hoito

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Ajanvaraus

VARAA AIKASI!

NETTIAJANVARAUS

Voit varata ajan myös 

040 717 6567 tai info@karhupuisto.fi

Ajankohtaista