Tools

Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

YHTEYSTIEDOT:

 

Karhupuiston Plastiikkakirurgia on suomalainen perheyritys, joka on avannut toimintansa Helsingin Karhupuistossa 2010. Olemme pieni, ketterä, kustannustehokas, edistyksellinen ja helposti lähetyttävä suomalainen yksityissairaala.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieltäsi askarruttaa jokin kauneuteen liittyvä asia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme laatii yhdessä kanssasi hoitosuunnitelman, joka vastaa Sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Sijaitsemme Fleminginkadulla hyvien kulkuyhteyksien varrella Raitiovaunut 3 ja 9 tuovat suoraan Karhupuistoon josta on noin 20 metriä ovellemme. Olemme avoinna arkisin kello 10.00-19.00 tai erikseen sovitusti. Voit varata haluamasi ajan suoraan netti kalenteristamme.  Autolla saapuminen pääkaupunkiin ja parkkipaikan löytyminen alueeltamme on helppoa.

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet. Suunnittelemme yksityiskohdat sekä mahdolliset jatkotoimenpiteet ja aikataulutuksen. Monipuolisesta valikoimastamme löydämme sopivan kokonaisuuden juuri Sinulle!

Yhtä korkean ammattitaitoisesti palvelemme kaikkia, iästä ja ammattikunnasta riippumatta, eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme. Tervetuloa!

 

HUOM! 25.9.17 lähtien palvelemme myös osoitteessa

Torkkelinkatu 4 Salon Camu

 

HENKILÖKUNTA

NETTIAJANVARAUS

YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

Fleminginkatu 4-6, 00530 Helsinki
040 717 6567
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

www.karhupuisto.fi
facebook.com/karhupuisto

 

INFO

AVAAMME OVET KEVÄÄLLÄ 2018

Karhupuiston Plastiikkakirurgia on toistaiseksi suljettu.

Avaamme ovet asiakkaille jälleen keväällä 2018. Varsinaisten avajaisten ajankohta ilmoitetaan lähempänä.

Siihen saakka toivotamme kaikille ihanaa talven aikaa ja kevään odotusta.


Karhupuiston Plastiikkakirurgia

040 717 6567
info@karhupuisto.fi

 

 

Ajankohtaista